Lichtadvies

Als lichtarchitect heb ik de nodige kennis in huis en begeleid ik jullie graag in de bijzondere wereld van het licht. Breng een bezoekje aan onze showroom en samen vinden we de geschikte oplossing! Lichtadvies staat u bij in elke fase van het licht (lichtstudie, lichtplan & uitvoering). 

Lichtadvies brengt het licht in je tuin, woning, handelszaak, praktijk, kantoor, … omvat alles waar licht om draait: het adviseren, berekenen, uittekenen van lichtpunten, kringen,schakelaars alsook de technische begeleiding hiervan. Als verlichtingsspeciaalzaak brengen we het licht op schaal & maat, dit voor particulier alsook voor de professionelen. Jouw project wordt door mij persoonlijk van start tot eind behandeld. Lichtadvies helpt je een stap vooruit in het maken van de goede keuzes. Er is dan ook een aanbod van alle stijlen en genres, van design en modern, tot klassiek. Wij werken op maat van ieders budget voor jong en oud. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Ninove , op deze manier wil ik de klant verwelkomen in ‘de wereld van verlichting. Samen wordt het project uitgebreid besproken en luister ik naar de ‘noden’ van de bouwer/verbouwer. Bij het ontwerpen van het lichtplan verwerk ik deze noden met mijn ideeën zodat we samen een mooi, aangenaam geheel creëren.

Uw lichtdossier houdt in:

  • Een lichtplan op schaal – installatieklaar
  • Een lichtberekening (voor professionele doeleinden)
  • De gedetailleerde offerte
  • Technische gegevens van de voorgestelde toestellen
  • Een aanvullend dossier met collages en mogelijkheden

Is het een verbouwing en bestaat er geen plan, dan wordt er ter plaatse een kijkje genomen, worden ruimtes opgemeten zodat we toch een situatieplan kunnen uittekenen. Bij het inplanten van verlichting in een handelszaak, praktijk, kantoor, … gaat altijd een bezoek vooraf. De uitvoering van het lichtplan kan door u bepaald worden: u bent handig en doet het zelf , de elektricien wordt door de klant of door ons aangesteld (mits prijsberekening). Uw project wordt door mezelf van A tot Z opgevolgd, zo bespaart de klant veel tijd en geld. Eveneens werken we voor interieurarchitecten, architecten, tuinarchitecten, totaalinrichters ,installateurs, … zij die hun project in het licht willen zetten!